Λεμεσός: Αναζητείται από την Αστυνομία άτομο για άσεμνη επίθεση και απαγωγή 26χρονης


Τον δράστη υπόθεσης απαγωγής, άσεμνης επίθεσης και κλοπής, που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, αναζητά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με καταγγελία 26χρονης κατοίκου Λεμεσού, γύρω στις 9π.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν σε δρόμο της Λεμεσού, ψάχνοντας για ταξί, σταμάτησε κοντά της ένα αυτοκίνητο άσπρου χρώματος, πιθανόν μάρκας OPEL. Ο οδηγός του οχήματος, την ρώτησε αν ήθελε να την μεταφέρει κάπου. Η παραπονούμενη δέχθηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, για να την μεταφέρει στον προορισμό της.
Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ενώ βρίσκονταν στην τουριστική περιοχή Λεμεσού, σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη, ο οδηγός άλλαξε κατεύθυνση και αφού πέρασαν από το κοιμητήριο Σφαλαντζιώτισσας, προς το χωριό Μαθηκολώνη, σταμάτησαν σε άγνωστη περιοχή. Εκεί, ο άγνωστος οδηγός φέρεται να της επιτέθηκε άσεμνα, ζητώντας της να έλθουν σε σεξουαλική επαφή. Η παραπονούμενη δεν δέχτηκε και μετά από πάροδο λίγης ώρας, ο άγνωστος οδήγησε το αυτοκίνητο προς το χωριό Άγιος Αθανάσιος.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου η παραπονούμενη ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει για να αγοράσει νερό από περίπτερο. Αφού σταμάτησαν, η παραπονούμενη, εισήλθε στο περίπτερο όπου ζήτησε βοήθεια, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του.

Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, εντός του οχήματος, είχε αφήσει την τσάντα της, εντός της οποίας βρισκόταν το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των €50 περίπου.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η 26χρονη, για τον οδηγό, αυτός περιγράφεται ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,85μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά και σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί. Κατά τον πιο πάνω χρόνο, ο άγνωστος φορούσε χακί παντελόνι και άσπρη φανέλα.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment